Наследствен имот
Създадена от Наследствен имот на 01 май 2019
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
3
ygaza
|
нерегистриран
03 май 2019, 17:46
4
-1
ДА ТИ ГО НАТРЕСЕМ У ГАЗА
2
Улпиан
|
нерегистриран
02 май 2019, 15:35
2
-1
Отговорът на Вашия въпрос е даден в следния текст от Закона за собствеността:
Чл. 32. Общата вещ се използува и управлява съгласно решението на съсобствениците, притежаващи повече от половината от общата вещ.
Ако не може да се образува мнозинство или ако решението на мнозинството е вредно за общата вещ, районният съд, по искане на който и да е от съсобствениците, решава въпроса, взема необходимите мерки и ако е нужно, назначава управител на общата вещ.
1
ygaza
|
нерегистриран
01 май 2019, 21:19
3
-2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Наследствен имот
|
нерегистриран
01 май 2019, 16:21
2
-1
Здравейте!Имам нужда от съвет!Става въпрос за наследствена къща на два етажа!Наследници са брат и сестра, като братът живее на втория етаж, а сестрата не живее там,но има желание да ходи в къщата, тъй като това е бащината й къща!Братът някак се е преценил,че тя има право само на една стая от първия етаж,а другите стаи ги е заключил!Как трябва да се постъпи в тази ситуация, за да може без проблемно сестрата да си ползва нейната част от имота?

 

Предварително благодаря! 

Поздрави и хубав ден! 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно