Заплащане на фиш
Създадена от legalworld.elena на 24 април 2019
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
5
111
|
нерегистриран
28 април 2019, 17:40
1
0
Много обичам такива като автора на темата - били спрели за малко и били там. Най-редовно "граждани" с подобно съзнание спират пред гаража ми и не мога да изляза.
Но как да обясниш на такива хора, че неправилното паркиране не е обвързано в закона с време, през което колата да е на забраненото място.
Според мен липсата на самосъзнание е породена от факта, че по улиците има редица нарушители и като гледа човек как другите нарушават закона безнаказано, се ядосва с правота защо точно него го глобяват.
4
fa
|
нерегистриран
27 април 2019, 16:49
0
0
Pitai Lutfi Mestan za fishovete
3
?
|
нерегистриран
25 април 2019, 16:22
7
0
Никъде в ЗАНН не пише, че глоба се отменя след извинение на нарушителя. Плащайте си глобите и спазвайте правилата. Второ, вие сте паркирали на тротоар - извършили сте нарушение по ЗДвП. Трето - фишовете са НЕОБЖАЛВАЕМИ! Не се правете на луда - първо паркирала, после преместила автомобила след фиша на КАТ.Четвърто, става въпрос за 20 лв., за Бога!!!
2
Плащаш!
|
нерегистриран
25 април 2019, 07:25
7
0
Плащай, в Германия щуха да ти турнат и 100 евро даже.
Българските тикви трябва да се научат да спазват закона, нема как!
1
плащай
|
нерегистриран
25 април 2019, 00:16
11
0
Стига сте паркирали по тротоарите! Даже са ти малко 20 лева глоба. Тия майки с количките откъде да минават? Била се извинила...ще се научите да спазвате правилата за движение по пътищата, или ще плащате глобите като съвестни граждани без много да мрънкате. Егати и самосъзнанието... да знаеш, че си нарушил и да роптаеш, че си санкциониран.
Елена Башева
|
legalworld.elena
24 април 2019, 17:57
1
-6
Моля за компетентен съвет за моя случай. Вчера получих фиш-Уведомление на основание чл. 186, ал.3 от Закона за движението по пътищата, за извършено нарушение-неправилно паркиране- спрях за малко до тротоара до офиса на Еконт. В момента, в който видях, че полицаят приближава колата ми, аз излезнах от офиса, представих се като собственик на МПС, и се извиних. Казах му, че веднага премествам колата–това и направих. Служителят от КАТ се почуди като да ми опрости това деяние, но уви...след минута размисъл, остави фиша да се заплати. Та, въпросът ми е правомерно ли е аз да заплатя фиш в размер от 20лв. за неправилно паркиране, при положение, че аз бях на мястото и дори преместих колата в същият момент!
Предварително благодаря за коментарите!!!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно