Увеличение заплати и рангове на ДСИ/СВ
Създадена от ДСИ/СВ на 20 януари 2019
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
73
2121
|
нерегистриран
05 февруари 2019, 19:50
5
0
Някой ако знае да даде повече информация за тази точка 23 от това http://www.vss.justice.bg/root/f/upload/22/03-30.01.2019.pdf
72
112
|
нерегистриран
05 февруари 2019, 16:35
7
-3
За разбиране - разбирам , че се е пръкнал нов месия в твое лице , един нов Доган , от който зависят порциите . Стегни се. В предни постове пишеше нещо за хапчета , послушай съвета. И готин ник си имаш - " ссссссссссссс". Съскай си и гледай да не се прехапеш , че ще се отровиш.
71
cccccc
|
нерегистриран
05 февруари 2019, 13:33
1
-6
Ами, стойте си тогава без бира /разбирай увеличение/.
70
До no pasaran
|
нерегистриран
05 февруари 2019, 12:52
5
-1
Браво! Сравнението ти просто кърти. Много точно попадение . Само едно маловажно уточнение -мисля, че бира се сервираше само на профсъюзни членове. Наистина ми достави удоволствие , по - подходящо сравнение не би могло да бъде направено.
69
no pasaran
|
нерегистриран
05 февруари 2019, 09:54
7
-1
Леле , како ! От последните ти три поста прозира силно бивш комсомолски деятел или партиен секретар. С ясни и неоспорими познания по партийно строителство и ясно изразена непоколебима вяра в правотата си. Силно напомняш сюжет на Илф и Петров , описващи случай в клуба , в който имало девиз " Бира се сервира само на членове на клуба " . Та девиза е " Ти заплати ли си членския внос ?"
68
гост
|
нерегистриран
04 февруари 2019, 17:32
1
-7
До коментар [#64 #undefined] от "До гост":Ти на кого обясняваш какво пише в Учредителният акт?!На тези,които са основали Асоциацията ли?!КОИТО СА Я РЕГИСТРИРАЛИ?И никъде,ама никъде не пише,че в нея могат да членуват други,освен действащи ДСИ/СВ, които спазват Устава и!Колко години още ще вегетирате на гърба на други хора,сакън да не отидете на събрание,или да не похарчите някой лев за членски внос?!АААА,ама ако може и ние,дето не сме членова да се ползваме от благините!Даже отчет искаме!!!Е,няма да го получите!!!
67
гост
|
нерегистриран
04 февруари 2019, 17:25
1
-7
До коментар [#64 #undefined] от "До гост":Няко йда ви е поканил да членувате някъде?!Опазил Биог от такива членове като тебе!Познати сте ми до болка,плювалници,които никога нищо свястно не са направили,особено пък за обща кауза,треперят да не би да похарчат едни 5лв. на месец членски внос,както си е по Устав,но са много актимни по форумите,да обясняват как никой нищо не е направил!Жалки същества,изобщо на никой не сте притрябвали нито за членове,нито за публика за споделяне!!!
66
ГОСТ
|
нерегистриран
04 февруари 2019, 17:21
1
-8
До коментар [#65 #unde:ОТ КОМЕНТАРА ТИ РАЗБИРАМ,ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАШ!!! ИМА УСТАВ ВСЯКА АСОЦИАЦИЯ И В НЕГО СЕ КАЗВА,ЧЕ КОЙТО НЕ СИ Е ПЛАТИЛ ЧЛ.ВНОС ПОВЕЧЕ ОТ 2-3 ГОДИНИ,СЕ Е САМОИЗКЛЮЧИЛ!И КОЙТО НЕ Е ДЕЙСТВАЩ ДСИ ИЛИ СВ СЪЩО НЯМА МЯСТО ТАМ!ЗАЩОТО НЕ СПАЗВА УСТАВА! ТА ТИ ОТ КОИ СИ?!ИЛИ СИ ТЪП,ИЛИ СИ ПОДСТРЕКАТЕЛ,КОЕТО Е СЪЩОТО!!! И НА ТАКЪВ ЧОВЕК НИКОЙ НИЩО НЕ МУ ДЪЛЖИ,ЯСНО ЛИ Е?! ТОЧНО ТАКИВА КИБИЦИ ОВОНЯВАТ ВСЯКО ДОБРО ДЕЛО!АЙДЕ СЕГА ИЗЧЕЗНИ ДА "РАЗМИШЛЯВАШ" ДРУГАДЕ!!!
65
....
|
нерегистриран
04 февруари 2019, 11:06
10
-1
До коментар [#61 #undefined] от "гост":Колега , от написаното може да се остане с впечатление , че говорите за затворени общества тип масонски ложи , където информацията е само за посветените в братството , т.е. платилите членски внос. А останалите са непълноценни " пилета шарени " , които не са достойни за познанието защото са непълноценни и чакат наготово да бъдат поръсени свише от манната небесна осигурена тайно от вас. Странно ми изглежда поставеното условие - стани член , плати си членски внос и ще узнаеш. Нещо като ултиматум за заплащане на такса познание . Нали не е така ? Или пък е ? Между другото успяхте да изместите темата на дискусията , което е възможно да е и предварителната Ви цел.
64
До гост
|
нерегистриран
03 февруари 2019, 17:43
11
-1
До коментар [#62 #undefined] от "гост": Много лошо , невъзпитано и арогантно поведение имате. Неясно защо си мислите , че с викове , обвинения и обиди ще докажете смисъла на безсмисленото съществуване на АСОЦИАЦИЯТА . В учредетелния и акт е записано , че целта и е работа в полза на ДСИ и СВ , като те не се делят на членуващи и нечленуващи. Но това явно Ви е убягнало. Що се касае до безспирния Ви труд и отделено лично време, безсънни нощи , кански усилия в разни работни групи , срещи , семинари , коктейли ....за да процъфтяват трудещите се ДСИ и СВ , коленопреклонно благодарим. Но мисля си , че АСОЦИАЦИЯТА няма принос когато се изработваше методика за определяне на размера на трудовото възнаграждение на ДСИ и СВ и неговата обвързаност с тези на работещите в правосъдието. Бих искал да ме поправите с факти , но уви съмнявам се. Що се касае до отправените въпроси и отговора Ви , че ще дадете отговори само ако ви се заплаща членки внос , то тук вече ...просто съвършена простотия . И една допълнителна вметка - интернет анонимността не е гарантирана за никой. Ако си мислите , че можете да наречете някого " нещастник " и сте готов за носене на последствия за това ....добре. Но добре преценете, Щастливецо ! п.п. А отговори за зададените въпроси в постовете на колеги - няма . Мисля , че няма и да има поради липса на аргументи и факти за наличие на резултатна и ефективна работа на АСОЦИАЦИЯТА . / Ама виждате ли как я пиша с главни букви , а ?/
63
До гост
|
нерегистриран
02 февруари 2019, 11:46
9
-1
Не с лошо, се! Някой не си е пил хапчетата. По спокойно, няма нужда от квалификации и обиди. И не се вживявай като апостол и водач. Не изтъквайки заслуги , които нямаш. Ако има такива посочи ги кратко и ясно. Направих такова предложение до МП , обсъдихме го и се взе решение , което е...и се ползва от всички. Иначе е пустословие и окрякване на неслучили се неща. Айде сега, ти си. Ама спокойно и точно.
62
гост
|
нерегистриран
01 февруари 2019, 16:19
2
-8
И кой си ти бе,че ще ти даваме отчет?!Кой си и какъв си,че ще ми ръсиш мозък? Заповядай на събрание и ще те видим и чуем!Нещастник,който само се ослушва кого и как да наплюе!!!Какво си направил ти,освен да критикуваш по-кадърни и достойни хора от тебе?Я се завирай обратно в бърлогата и чакай да ти падне от небето следващото увеличение!!!
61
гост
|
нерегистриран
01 февруари 2019, 16:13
7
-9
Първо,да питам тези тука,които държат сметка на двете Асоциации,дали са редовни членове,с платен членски внос съгласно Уставите?Второ,да ги питам,ходят ли на събрания,правят ли предложения,помагат ли на УС? Кой ви е длъжен,бе,пилета шарени,да ви работи на вас,без пари,да си отделя от времето-лично и служебно,за да го плюете?!Когато човек няма никакви лични качества,обикновено се смята за подценен и критикува тези,които нещо правят!Когато проумеете,че сте никои,не правите вие самите нищо и не заслужавате нищо,тогава ще изисквате от останалите!Иначе сте просто смешни и жалки!Ако това ви притеснява,де!На който не му харесва-да си направи труда да извърви нашият път от създаване на Асоциация,до извоюване на един куп важни законови промени и така повече от 12 години!!!Предложенията са направени,колкото и да се съмнявате,но не заради вас,защото не го заслужавате,както подчертах,а заради съвестта на тези,които още не са се отказали да се борят!!!
60
Б52
|
нерегистриран
31 януари 2019, 10:43
5
0
За един приятел питам - четете ли ?
59
Гост
|
нерегистриран
30 януари 2019, 13:00
12
-1
Има проблем. Безспорен, поставен на масата за решаване. Несправедлив размер на възнаграждение за ранг на ОС в размер на 50 лв. , от близо 20 години неактуализиран. Наясно са всички - МП , ВСС , асоциации на.... И какво следва ? Нищо !!! Тежко ,враждебно мълчание. Мъгла . Никой от тези , от които зависи решаване на проблема не отговаря , не предприема нищо . Ама всичко е точно ! Баницата е разпределена . Защо да си нарушаваме комфорта ? Кому са нужни тези асоциации след като не изпълняват целите за които са създадени ? Не и на ДСИ и СВ , чиито интереси трябва да защитават . Закривай , ненужни и формални са , неефективни и съществуването им е безсмислено .
58
2345
|
нерегистриран
28 януари 2019, 09:13
14
0
Пак някаква комплексирана гадина се опитва да разводни темата като ръси мозък . Темата е за адекватно заплащане на ранговете на ДСИ и СВ и има ли го или го няма предложението в тази насока . Ако го има - моля за достоверна и обективна информация . Защото съмненията , че двете асоциации чрез техните представители са се размърдали са силно основателни.
57
смешна е
|
нерегистриран
25 януари 2019, 20:34
12
-2
До коментар [#56 #undefined] от "Не съм се смял така...":А сега влиза с разни други псевдоними и си отговаря сама, тоест харесва си постовете. Петенце, или както там ти е тролския псевдоним, ние тоя филм сме го гледали-влизане от различни ip адреси, писане на насрещни коментари, създаване и подържане на теми чрез регулярни постове/с цел да се заблудят четящите че има интерес/. И на края на деня в екселска табличка-отчет до работодателя-в кой сайт, колко и какви коментари си пуснал, че да си изработиш надника. Но, дерзай и не забравяй да си обслужваш "клиентите", както там си знаеш, щото нали клиента винаги е прав. Пък ако стане нетърпимо, може и работа да си потърсиш.
56
Не съм се смял така...
|
нерегистриран
25 януари 2019, 19:57
10
0
Петето откровено ме накара да се смея с глас. Толкова повърхностен анализ скоро не бях чел, но пък откровено ме забавлява. Петранке, кефиш ма! Това е да имаш самочувствие, няма лошо. Но ти препоръчвам да четеш още много. Дерзай, мила!
55
plus 1
|
нерегистриран
25 януари 2019, 19:56
2
-9
До коментар [#52 #undefined] от "Петя Тодорова":
Абсолютно вярно!!
54
Ето ви отговора
|
нерегистриран
25 януари 2019, 19:48
13
0
До коментар [#52 #undefined] от "Петя Тодорова":До коментар [#1020 #undefined] от "Петя Тодорова ":Първо душичко мамина, за ДСИ и СВ има отделна тема, освен това душко е хубаво да се пообразоваш. Имотен регистър няма, не защото има съдии по вписванията, а защото вписването продължава да е поименно. Когато Министъра на правосъдието издаде заповед за съответен съдебен район, тогава съдията по вписванията там ще започне да го прави поимотно. Не смятам да те ограмотявам каква е разликата между двете. Все пак ти си имаш клиенти, поне така пишеш. Та не ми е ясно, след като не си нотариус, не си и ЧСИ, какви точно актове подлежащи на вписване издаваш ти. Може би си кмет, или областен управител, или нещо непознато на правната ни система. Напротив, по скоро си обикновено тролче. Хайде сега легни си спокойно, за днес направи нужния брой постове и заработи надника.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно