„Закон срещу необяснимото богатство“ (Unexplained Wealth Order или UWO).
Създадена от Марко на 08 февруари 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
3
?
|
нерегистриран
15 февруари 2018, 21:46
2
0
?
2
Матей
|
нерегистриран
09 февруари 2018, 23:40
4
0
Марко, не се притеснявай - ще изгорят само руските кучи синове, но не и техните кучи синове. Същото важи и за юдеите. Запазена марка са! А иначе ... Британия потъва ... в китайско море.

1
person
|
нерегистриран
09 февруари 2018, 19:12
3
0
Ами да, хората правят и такива закони. Не са мишки като хората в Бълхария.
Марко
|
нерегистриран
08 февруари 2018, 16:58
9
-1
Ето кат едни избягали от ЕС,чиито председатели сме до края юни 2018г. си решават нещата.

"Инициатор на „Закона срещу необяснимото богатство“ e Сър Ерик Пикълс. Той формулира предложението си още през 2015 г. при правителството на Дейвид Камерън. Пред британския в. Телеграф Сър Пикълс обяснява как ще работи новото оръжие срещу прането на пари. „Виждам, че сте се сдобил със скъпи златни накити, „Ролекс“ на всяка ръка и носите „Гучи“ със златни инкрустрации. Казвам – добре изглеждате и питам – откъде са парите? Казвате – от едно духче или от тотото. Искам да знам кое е това духче. Законът срещу необяснимото забогатяване ще ви принуди да обясните източника„.

Обясненията ще се дават след като британската държава запорира активите, за които има дори съмнения, че са придобити с незаконни средства. Мярката развързва ръцете на полицията да действа преди да има повдигнато обвинение. Ако засегнатите нямат правдоподобно обяснение как са придобили активите, те могат да бъдат отнети от държавата чрез граждански процес. "

https://bivol.bg/uwo-1.html
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно