Допустимо ли е съдия от ВКС /докладчик/ в Решение по молба за отмяна на Решение на СГС по чл.303 ал.1 т.1 от ГПК ,цитирам:,,да не споделя разбирането , че Решение на ВКС..., материализира ново обстоятелство по смисъла на чл.303 ал .1т.1.от ГП К'."Съдията в Решението си прави анализ на Решението на ВКС... цит,ирам,,че производството се основава на приетото от състава на ВКС тълкуване,а тълкуването на закона обаче има за предмет откриване точния смисъл на правните норми чрез изясняване на вложеното в тях от законодателя съдържание"".
Създадена от въпрос на 14 януари 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
298
perko
|
нерегистриран
21 април 2019, 13:59
2
-2
Допустимо е съдия от ВКС да не споделя нещо. Хайде стига рева и стига ни занимава с психопатиите си.
297
Определение на БГ-юриспонденция
|
нерегистриран
19 април 2019, 09:15
2
-2
МЕШЕРЕ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО (ЯШАР-ТАТОВО) КРИВОРАЗДАВАНЕ от преди 1989 се "издигна" до "висините" на РАЗХАЙТЕНОТО МЕШЕРЕ-КОМУНИСТИЧЕСКО (НИКОВО) КРИВОРАЗДАВАНЕ на 2019!
296
Факти
|
нерегистриран
19 април 2019, 08:45
1
-2
Семейно-кумовските "юридически" команди по НИКОВОТО КРИВОРАДАВАНЕ са типичен пример за БКП+ДС-номенклатурен НЕПОТИЗЪМ, конкурирайки БКП-катуна Яшар (Живкови)! Чудя се как все още мъжлето-адвокат на Никова не са го изкалъпили за "проф. д-р по право", като Владко на Татко едно време! При мутро-милиционер-КОМУНИЗМА на БКП-ГЕРБ се повтаря основния принцип на милиционер-СОЦИАЛИЗМА на БКП-ОФ на Тато: НЕКАЧЕСТВЕНИ КАДРИ РАЗГЕПВАТ ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ НЕКОМПЕТЕНТНА и НЕКАЧЕСТЕНА РАБОТА и КРИВОРАЗДАВАЩА РАЗХАЙТЕНА ПАРТИЙНА СВРЪХ-БЮРОКРАЦИЯ във всички сфери: лидерство и управление, право и юриспонденция, техника и индустрия, строителство и поддръжка на изграденото, образование и възпитание, наука и иновации, култура и изкуство, здравеопазване и медицина, социална политика, финанси и банкиране, мутренски спорт (борци-биячи+хамали, риткотопковци-тараторчици, кючекчийки-гимнастички, бюджетни тенис-онанисти като Малееви и Гришльовци), .... И резултатите ще са по-плачевни и от края на Тато-Яшар: пълна циганизация с материална и финансова разруха и оскотяване с погром на интелекта, морала и духовността! Така ще свърши изкуствено създадената от Русия "България" с изкуствено събраната й от кол и от въже с милиони червонци "българска нация" от партийни пропагандни "тарикати" (Паисий, Славейков, Заимови, .... ген. Луков, Светлин-Русеви, Левчеви, Боби-Велчеви, Ненкови, Влахови, Никови, ... ) и мутро-насилническо-крадливи "падишаси" (Стамболов, Стамболийски, Кобургите, Тато, БОКо, ...)! Кобургите и Тато не ги нарезаха на парчета като първите двама, но БОКо доскорошните му фаворити вече го кълцат парче по партче по мутро-медиите! И до физическото му транжиране остава само една крачка!
295
факт
|
нерегистриран
12 април 2019, 14:41
9
-1
Как установихте Никова ,като съдия в СРС в постановеното от вас Решение на 06.02.2002 г ко гр.д.3957/2000г.36 състав,че завещанието в полза на ищцата е написано от завещателката в състояние на силна внушсемост,поради което е бил уважен срещу ищцата иск по чл.108ЗС,при иск с друго правно основание и между същите страни по гледаното от вас дело пред ВКС в което не споделяте актове на ВКС със СПН.
Всичко е повече от ясно,заплащането си заслужава правото да бъде подменено с противоправно тълкуване.
Позор за работата ви като съдия във ВКС!?Как така с лъжи в работата ви като районен съдия сте стигнали до ВКС??
Докога ще правораздавате по порочни практики срещу солидни суми??


294
!!!!!
|
нерегистриран
08 април 2019, 01:21
8
-2
От Никова ще започне чистенето на корумпираните във ВКС.Министър Цачева достойно се оттегли от поста си,това трябва и Никова да го направи,без подкана от Лозан Панов!Недостойните вън от ВКС!!!
293
,.
|
нерегистриран
06 април 2019, 23:19
7
0
Защо не се проверят имотите на съдиите
Районни, окръжни, апелативни, върховни
Земеделски земи парцели от комасация, купувани малки парцели
Къщи на морето
Апартаменти в столицата
Доходи за покупките съпрузи адвокати или дарени от майките им
Пълна отврат
Ако не платиш на съществуваш
Всички искания се ОСТАВЯТ БЕЗ УВАЖЕНИЕ
292
Ceиpджия
|
нерегистриран
05 април 2019, 14:37
13
0
№291 [Съпругът адв. Ников] нервничи! Явно има защо: БиволЪ, Дойче Веле, Свободна Европа, ... (запдните спецслужби) са почнали публикуване на компрометиращи документи, факти и обстоятелства! Нормално ще е да "изгърмят" първоначално някои дребни бушончета за доказателство, че се имитира борба срещу корупцията и НИКОВОТО КРИВОРАЗДАВАНЕ, вместо патроните на котерията като Красьо чипоносия Влахов от Плевен - да не се бърка с Красьо черничкия също от Плевен, който е само един извънсъдебен "призовкар за връзка"! Без служебното положение на жената, адвокатът Ников ще трябва да плаща на гражданите за да го впишат като "защитник" по някое дело - за "боя" и задържане на кантората от Адвокатския съвет в Търговския дом в София! А и неволно и нервно колегата сам намеква за епикризата си: https : // bit . ly / 2U1kT2S
291
до 290
|
нерегистриран
04 април 2019, 22:51
0
-9
ти още ли вилнееш тук? време е да бъдеш лекуван, психиатрично...
290
до въпрос 289
|
нерегистриран
04 април 2019, 21:28
13
0
Споделете пикантните подробности за Никова ,като докладчик ! Време е вече да бъде отстранена от ВКС !!!
289
ощетен
|
нерегистриран
28 март 2019, 19:50
12
0
Къде и кога ще се проведат тези протести срещу Никовото кривораздаване? И аз искам да участвам в тях, защото имам пикантни подробности за работата й като съдия във ВКС, в частност възложените й в качеството на докладчик дела.
288
От последния момент
|
нерегистриран
24 март 2019, 07:28
17
0
Плевенската "експертна" високопоставена БКП-партийна "юридическа" "мисъл" пак си показа тлъстия БКП-БАДЖАК: http ://bit.ly/2Y8Qi1w БКП-ГЕРБ-мамата Цура, Лазо Груев, Красьо Влахов, Красьо Черничкия, семейния дует Никови, партийното ВСС, свръх-луксозния пенсионерски клуб "Конституционен съд" за ранно пенсиониране (на 46 год. възраст за Влахов) на политически и мафиотски заслужили другари, ..... и БКП-патроните и АБВ-масоните им Първанов, Петков, Боби Велчев, Пеевски, адвокатската кантора "Пенков, Марков и партньори" (с Данчо Кирилов - Ръбъла - кандидат за правосъден министър!), .... И да не забравяме, че бившият първи зам.министър на МНО и български предстваител в Обединения Генерален щаб на Варшавския договор в Москва ген. Добрев (от с. Драгана, Огърчинско) http ://bit.ly/2p8RDHI е братовчед на "евро-атлантическата" задочничка Цура "Правосъдната"! Въобще плевенската българо-съветска дружба https ://bit.ly/2CDODbb с НИКОВО КРИВОРАЗДАВАНЕ почна да дава фира! Мерникът вече се е фокусирал на тях и "отстрелът" може да започне всеки момент! А кумицата на Влахов - Биляна Балинова (БиБа) и онзи Калоянчо Топалов сами се изсулиха от съдебната система за да се спасят от заслужен "отстрел", но Никова и другите ортаци в командата си стоят твърдо на своите партийно обзаведени постове! Набират сила и няколкото индивидуални и колективни протести в София и пред Съдебната палата срещу безобразията и НИКОВОТО КРИВОРАЗДАВАНЕ с признатите и от евро-институциите ПОРОЧНИ КАДРОВИ и ПРОЦЕСУАЛНИ ПРАКТИКИ, които заобикалят, подменят и директно нарушават общопризнатото ПРАВО, което държавата България се е задължила да спазва, прилага и защитава!
287
категорично
|
нерегистриран
21 март 2019, 12:55
6
0
Категорично няма право да тълкува друг акт на ВКС!
Категорично няма право да приема ,че със СПН се ползва решението на СРС ,а не решението на СГС с което е обезсилено решението на СРС!
Категорично такъв съдия няма място в стуктората на ВКС!
Категорично трябва да бъде отново атестирана от ВСС!
286
Oбяcнeниeтo
|
нерегистриран
12 март 2019, 09:03
12
0
#283 | VAZMUTEN | 05-03-2019 15:42 | написа:
S kakvo sadiq Nikova e po razlichna ot proqvilite se lekari s falshivi tolkova?! Kakto ima nakazanie za doktorite taka trqbva da ima i nakazanie za vaprosnata sadiq ot VKS!
---
Въпросната ПРАВОИМАЩА ВКС-съдийка Никова (р.02.07.1971г. в Плевен) заедно със съпруга й адвокат Ников са НОМЕНКЛАТУРНИ ЧЛЕНОВЕ на прокурорско-съдийско-адвокатско-ЧСИ-нотариалната партийно-номенклатурно-мафиотска, олигархично-кастово-задкулисна, милиционеро-ченгесаро-фатмашка, финансово-криминално-корупционна, съпружеско-кумовско-сватоваска, масонско-темплиерско-спецсексуална и патриотарско-идеологически-догматична КОТЕРИЯ с утвърдил се през послдните 10-тина години ПАТРОН в СЪДОПРОИЗВОДСТВОТО Красимир Влахов (от ок. 2 месеца политически назначен (ранно-пенсиониран на 46 години - р.24.09.1972г. в Плевен!) за член по заслуги на свръх-луксозния номенклатурно-политически пенсионерски клуб "Конституционен съд" след задкулисна сделка между БКП-ГЕРБ и БКП-АБВ), част от БКП-остатъчната ШАЙКА! През последните 30 години за тях МЕШЕРЕ-МИЛИЦИОНЕР-СОЦИАЛИЗМЪТ на сомовитския влашки циганин Тато (виж проф. Тодор Балкански: Тодор Живков. Просопография на диктатора – Изд. "Знак '94", Велико Търново, 1996г. https://bit.ly/2uyjYrM ) се НАДСТРОИ без никакви промени в порочността, безправието, беззаконието, насилието, безотговорността, ненаказуемостта, свръх облагите и привилегиите до МЕШЕРЕ-МУТРО-МИЛИЦИОНЕР-КОМУНИЗЪМ на наследниците на същия тоя Тато! Вие, ПРАВОНЯМАЩИТЕ, да му мислите и теглите!
285
до 284
|
нерегистриран
06 март 2019, 02:24
1
0
Този път прокарваш две различни тези. Аз съм съгласен с втората, макар и след чаша домашно винце.
284
Марко
|
нерегистриран
05 март 2019, 19:09
3
0
Над ВКС е само "небето",поради това могат да си позволят да напишат и кажат всичко,дори и да изглежда очевидно незаконосъобразно и дори недопустимо.

Престанете да им се впрягате и въобще не им обръщайте внимание,какви ги вършат и пишат...
Няма смисъл от коментари и критики,тъй като с ВКС не се преговаря,а се убеждава и поставя в положение да спази закона...

А,за това се иска доста неща...😀😎
283
VAZMUTEN
|
нерегистриран
05 март 2019, 15:42
5
0
S kakvo sadiq Nikova e po razlichna ot proqvilite se lekari s falshivi tolkova?! Kakto ima nakazanie za doktorite taka trqbva da ima i nakazanie za vaprosnata sadiq ot VKS!
282
Анонимен
|
нерегистриран
16 февруари 2019, 18:27
9
0
Да се надяваме, че въпросната няма да получи бонус за добрата си работа във ВКС
281
Робеспиер Неподкупният
|
нерегистриран
12 февруари 2019, 04:21
12
-1
Очаквам, с цялата си наглост, в най-скоро време Никова да се появи по медиите и пред обществото като най-голям борец срещу безправието и порочните правови практики, които самата тя, съпруга й адвокат, патрона й коституционен съдия Влахов, ..... нормотворят, прилагат и обслужват! По същия начин както въпросния "велик" юрист Красимир Влахов застана на стълбите зад гърба на Лозан Панов в протест срещу порочните практики и саботажи, в които задкулисно участваше и уреждаше по партийно-мафиотко поръчение, чувствайки се недосегаем до живот като назначен без конкурс номенклатурен партиен кадър!
---------------------------
„Техният злобен възклик е МИЛОСЪРДИЕ!? Но, не към Господа!
Този път, ние от тук им казваме: Това така не може!
Да простиме на слабите - да!
Да простиме на нещастните - да!
Но, ПОРОЧНИЯТ ЧОВЕК е политически неприятел на Републиката и той е за нея толкова по-опасен, колкото са по-големи "услугите", които той, Бога ми, й прави!
Само честният човек има право на ПРОШКА от своя народ!“
Робеспиер Неподкупният
280
Анонимен
|
нерегистриран
07 февруари 2019, 17:07
6
0
От всичко това е повече от видно, че въпросната съдия Никова с действията си на съдия от ВКС не трябва да заема длъжност. Заради неприлагане на закона трябва да бъде отстранена от ВКС, преминавайки опреснителен курс за ГПК.
279
питане
|
нерегистриран
31 януари 2019, 12:11
8
0
Кой е отговорен за назначаването на съдия Никова във ВКС? Защо няма контрол от органите на ВСС за компетентността и като съдия във ВКС и в знанията ѝ по ГПК? Недопустимо е съдия от ВКС да не знае,че СПН с окончателно решение е задължителна за съда,а не обезсиления свръх петитум да се окаже съществен за нейните разсъждения в мотивите на постановеното от нея решение в което противоправно си позволява и тълкуване на друг акт на ВКС?
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно