Жестоко сексуално насилие върху бебе на 11 месеца в Гърция
Родителите на невръстното дете, сирийски граждани, пребиваващи в апартамент под наем за бежанци в района на квартал "Зографос", са задържани в Дирекция за сигурност в Атина
Жестоко сексуално насилие върху бебе на 11 месеца в Гърция

Шок предизвика резултатът от криминалистична експертиза на 11-месечно бебе от Сирия, което в неделя бе транспортирано в болницата от родителите си в гръцката столица, съобщи в-к "Труд".

Според съдебномедицинския доклад 11-месечното бебе е било подложено на тежко сексуално насилие. Причината за смъртта обаче остава неясна.

11-месечно момиченце е дете на сирийско семейство бежанци в Гърция. Прието е в болница в неделя без пулс и признаци на живот.

Въпреки усилията, положени от лекарите, момиченцето е починало. След направената аутопсия стана ясно, че върху безжизненото тяло на малкото момиче са открити признаци на сексуално насилие.

Ще бъдат прегледани и другите две деца от семейството от Сирия - 11-месечно бебе, което е близнак с починалото и друго дете на 2 години и половина. Децата са настанени в Детска болница "Аглая неделя". Генетичен материал ще бъде взет от тях, както и от техните родители.

Родителите на невръстното дете, сирийски граждани, пребиваващи в апартамент под наем за бежанци в района на квартал "Зографос", са задържани в Дирекция за сигурност в Атина. Заедно с тях в същото жилище са живели още една двойка техни сънародници.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно