Избраха петте НПО-та, които влизат в Съвета за съдебна реформа
След изтеглен жребий за първото полугодие това ще са Сдружение "Международен правен център" – Интернешънъл Лигъл Адвайз Център, Сдружение "Клуб на адвокатите франкофони", Сдружение "Център за съзидателно правосъдие", БИПИ и ИПИ
Избраха петте НПО-та, които влизат в Съвета за съдебна реформа

Бяха избрани петте неправителствени организации, които ще участват в Съвета за реформата на съдебната система, съобщи Агенция "Фокус".

Заявление са представили 7 неправителствени организации, които отговарят на изискванията и критериите за членство в Съвета по прилагане на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система както за първото, така и за второто полугодие на 2020 г.

След изтеглен жребий за първото полугодие това ще са Сдружение "Международен правен център" – Интернешънъл Лигъл Адвайз Център, Сдружение "Клуб на адвокатите франкофони", Сдружение "Център за съзидателно правосъдие", Фондация "Български институт за правни инициативи и Институт за пазарна икономика.

За второто: Сдружение "Програма за развитие на съдебната система", Международен правен център, Клуб на адвокатите франкофони, Център за съзидателно правосъдие и Национална мрежа за децата.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно