Затворник в Германия избяга, прескочи 5 метра ограда
Сърбин, осъден за грабеж с насилие в Германия, избяга от затвора, прескачайки петметрова стена, съобщиха затворническите власти.
 
42-годишният Александър Е. избягал снощи с помощта на метална конструкция, която тайно изработил преди това. Той все още се издирва.
 
Говорителка на затвора в град Бохум каза, че заради ремонт нямало персонал на петте наблюдателници. По думите й в района, където станало бягството, нямало камера за наблюдение. Съобщава се, че мъжът, осъден на лишаване от свобода до 2021 г., бил в много добра физическа форма заради тренировките в спортната зала на затвора.
 
Докато други затворници тренирали в залата, пазени от надзиратели, той казал, че отива да се изкъпе. Използвал възможността, за да се покатери през тавански прозорец на покрива и изтичал до спортна площадка, където взел конструкцията, която бил направил. С нейна помощ се изкачил по стената и използвал гимнастическа постелка, за да се предпази от бодливата тел.
 
Полицията изпратила следови кучета и хеликоптер и разпространила снимки на беглеца, който имал дълга до раменете кестенява коса и татуировки.
 
Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно