За 1 юни
Апелативен съд – Варна с детска изложба
Това е девета поред изложба на възпитаници на школа "Дедал" в съдебната сграда
Апелативен съд – Варна с детска изложба

Само дни преди 1 юни – празник на децата, в арт-салона на Апелативен съд-Варна 8-годишните близнаци Павел и Симона Тотеви подреждат 32 свои картини – графика, живопис и акварел, съобщиха от съда. Първата самостоятелна изложба на децата ще бъде открита в 16,30 часа на 5-ти етаж в Съдебната палата на площад "Независимост" в град Варна. Мистичният свят на котките е вдъхновил малките художници и тяхната първа самостоятелна изложба носи очарователното име "ЛАПИ". Рисуването не е единственият талант на Павел и Симона. Те са част от Театралната школа при Общинския детски комплекс във Варна.

Със своята изложба малките артисти ще позволят на посетителите да влезят в света на техните любими палави приятели. Всеки ще се влюби не само в котетата на Павел и Симона, но и в младите художници. Утре те ще завършат втори клас в ОУ"Антон Страшимиров" във Варна и ще се отдадат изцяло на любимото занимание – да рисуват. Правят го от две години в школа #Дедал, където намират своите учители и приятели.

Школата по изкуства за деца и младежи "Дедал" е сред най-ярките партньори на Апелативен съд – Варна, с които се работи по изпълнение на социален проект в подкрепа на талантливи деца в неравностойно положение. Това е девета поред изложба на възпитаници на школа "Дедал" в съдебната сграда.

 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно