Обновена  14 май 15:13
Танцьорката, помляла 10 коли, пак в ареста за разбит нос

20-годишната танцьорка Габриела Медарова, която на 15 април помля 10 паркирани коли в Пловдив, отново е в ареста - този път заради нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди на студентката Катя Андреева.

От прокуратурата съобщиха, че Медарова е задържана за 24 часа. На 11 май т.г. тя е ударила Андреева с юмрук в лицето в присъствието на очевидци.

Нападнатото момиче паднало на земята и от носа й шурнала кръв. За престъплението, извършено от Медарова, законът предвижда наказание до 1 година или пробация. Досега Медарова беше на свобода срещу парична гаранция от 5000 лв..

От прокуратурата заявиха, че започват разпити на всички свидетели на нападението. Ще бъде изготвена медицинска експертиза за вида на нанесената телесна повреда и механизма на причиняването й.

 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
3
+-
|
нерегистриран
14 май 2018, 21:23
1
0
Преждекоментиращите, Вие как сте сигурни, че "24 часа" са предали правилно думите на полицая?
2
питат ли ме де е държавата
|
нерегистриран
14 май 2018, 15:00
1
-2
"Габриела Медарова, която пияна и надрусана потроши 10 коли в Пловдив, разби носа с юмрук на студентка"

Като се прочете, че е надрусана и пияна не виждам какво е туй чудене защо го е направила. Ако трябва да се чудите на нещо, то е как този малосведомен е станал шеф на полицията в Пловдив.

"Не е имало телесна повреда",обясни пред "24 часа" шефът на полицията в Пловдив. Той не можа да каже дали Габриела е била тествана за наркотици."

Няма да питам дали е имало и закана за телесна повреда, защото най-вероятно и това не може да каже:

"При отвеждането й в полицията тя заплашила приятелката на Катя, че и нейният нос ще разбие."
1
льольо
|
нерегистриран
14 май 2018, 09:36
2
-2
"Не е имало телесна повреда",обясни пред "24 часа" шефът на полицията в Пловдив." КО?Я му дайте да прочете НК и да види що е то телесна повреда, какви видове телесни повреди има и дъл няма белким една лека такава.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно