Жени! Понятие си нямате от бездънната простота на мъжете!
И докато е така, нашият свят ще бъде обречен!

Жени, защо все още не управлявате света? Честно казано, разочарован съм от вас.
Мъжете продължават да доминират и непрестанно пропиват с тестостерон буквално всичко възможно: политика, икономика, религия, околна среда, абе, каквото и да назовете, всичко е вкарано в една гигантска, забъркана от мъжете каша.


Светът продължава да се върти около "голямата ни оная работа", чийто колективен препуциум сме подложили под приятния повей на вентилатора. Обективно казано, би трябвало да хленчим, за да измолим помощта ви, ама не, не го правим, защото сме твърде тъпи и горди. Бива ни само да се перчим. Ама перченето би могло да ни послужи единствено да докопаме най-големите мръвки в примитивните общества, но светът, който сами изградихме, е много по-сложен. Сега имаме борсови акции и ядрени глави. Най-лесното е, когато сме на зор, да се надуем и да застанем на пътя ви, без дори да го съзнаваме.

Е, добре, дотук бяхме ние.

Време е за големия възход на Дамите. И не става въпрос няколко жени на съмнителни позиции във властта да бъдат разпръснати тук-таме. Не, нуждаем се от десет години възбрана на всички форми на мъжка власт. Сериозно! Една декада, в която мъжете няма да контролират нищо повече от дистанционното.
Представете си последствията. Първо, тогава ще настъпи внезапно и масово намаляване на въоръжените конфликти по цялото земно кълбо. Вярно е, че отделните нации по стар навик ще си правят тайно (при това с нова, по-рафинирана злоба, от която да ти настръхнат косите) мизерии една на друга, но тогава би имало по-малко междуконтинентални сблъсъци с далеч по-малко жертви. Ясно като бял ден е, че и икономиката също ще трябва да бъде управлявана от жени. Изнежените градски момчета са пълни задници, доста семпли, да не кажем прости. Само ги вижте! Чуйте ги! Да вземем касапницата през последните десет години. Какво, по дяволите, си мислят тези идиоти! И до ден днешен си държат на своето. В един здравомислещ свят те би трябвало да бъдат

напъдени като стадо в заграден от всички страни хангар

и да ги обливат яко с вода, докато не обещаят да спрат. Всичко, което казват, мислят, правят, гледат, четат и записват в своите iPod-ове, е ужасно. Дори и приятелките им са ужасни. Хей, вие, истински жени! Прочетете това: ако партньорът ви е градско момче, оставете го. Напуснете го на мига. Разкарайте го с есемес на секундата. Ще ви боли пет-шест дни, но след това животът ви ще се подобри качествено. Зарийте под земята този малък член, който смее да се нарича мъж, и покрийте отгоре с чимове. Натирете го в кочината заедно с другите квичащи лицемери и насочете студената водна струя срещу копелетата. Залостете вратата и ги оставете да зъзнат.

Мъжете обичат машините, защото машините им напомнят за тях, самите.

В резултат на това, те много бързо стават добри в правенето на машини, а след това в прекалено бързото им каране, крещейки: "Ту тууу... уууу! Вижте ме в моята лъскава кола!"
Това може да е било готино навремето, но лъскавата играчка се е изхабила дотолкова, че да докара земята до ръба, на границата да се превърне в негостоприемна купчина сгурия. Моля ви, жени, за наше добро е, затворете ни в някое помещение с нещо от сорта на Lego или друго подобно. Съжалявам, че се налага да го кажа, но ние сме твърде шибани тъпаци, за да съхраним планетата. Изглежда още веднаж ще се наложи да поразчистите след нас. Бъдещето на човечеството зависи от вас.
"Всичко това е добре, но не звучи правдоподобно – ще си помислят нашите читателки. – Мъжете няма толкова лесно да ни отстъпят юздите. Знаем ги ние тях, самоуверени и вироглави, също като нас жените, но  още по-лошо."
О, вие, прекрасни! О, глупави вие! Промили сме ви мозъците. За какво е цялото това наше непрестанно гибелно перчене? За да се престорим, че сме много по-сложни  и опасни, отколкото всъщност сме. Честно казано, вашите подозрения са основателни.

Ние сме много, ама много, просто устроени.

Ние сме мързеливи и обичаме да ни духат. Ето какви сме всъщност. Буквално, това е точно така. Софтуерът, с който си служим, може да се побере безпроблемно в паметта на дигитален часовник от 85-та. И вие го знаете, мили жени.
Но е толкова поразяващо очевидно, че вие всъщност се съмнявате дали това е истина.
Повечето от близките ми приятели са жени. Често се хващам, че им служа за съветник, когато те с часове се мъчат да отгатнат какво си мислят мъжете, какво искат тези мъже..... И независимо от това за кого става въпрос, при какви обстоятелства, от моята гледна точка отговорът е безкрайно ясен. Този мъж иска чукане. На онзи му се иска хрупкавата ви бисквитка, с която Големия иконом ви е дарил.
Единствената грешка, която правят жените, е, че придават на мъжете повече загадъчност, отколкото те са способни да притежават. Ние сме импулсивни, но и до глупост предвидими и по-добре е да се научите да ни обичате такива, защото

това е всичко, което можем да ви предложим.

Ето защо сме оплескали планетата. Не сме искали да стане така. Просто ние сме мъже и това е всичко. И сега, още в този момент, е време да ни изблъскате от подиума и да поемете управлението за едно десетилетие. Дори и само заради експеримента, за да видите какво ще се случи. Дайте ни нашите играчки и парчето хляб и ни оставете да си лежим на дивана за цели десет години като едни лениви тлъсти прасета. Ние доволно ще се излежаваме, а вие ще трябва да спасявате света. Добре ли звучи? Правим ли сделката? Правим ли я, о, вие прекрасни кучки?

 

 


 

 


 

 


Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
Михаил
|
нерегистриран
20 ноември 2009, 15:55
1
0
Това вече е било , имало е такъв период от историята -Мътриахат.После имало още нещастни опити на Амъзонки и пр.Жените не могат да управляват защото ведната се скарват.Десет жени облечени еднакво -абсурд а десет жени мислещи еднакво абсурден абсурд.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно